Soul System Uitkomstbureau

Vacature

Gelderland

boekhoud(st)er

Regio: Gelderland
Opleidingsniveau: MBO

Waar kom je te werken?

Wij zijn een landelijk opererend uitzend- en bemiddelingsbureau in de zorgsector. Wij bemiddelen professionals naar zorginstellingen, voornamelijk in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, psychiatrie en verslavingszorg. Passie, plezier en proactief, dat is ons motto.

Je komt te werken in een klein, klantgericht team van bevlogen mensen, dat er van houdt om op een goede en betekenisvolle manier om te gaan met onze mensen en onze klanten. Het team bestaat op dit moment uit een administratief medewerkster, twee planners en een manager. Vanwege groei en veranderende bedrijfsprocessen zijn we op zoek naar een boekhouder die mee kan in de dagelijkse hectiek van het werk.

Wat ga je doen?

Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het voeren van de gehele administratie, waaronder boekhouding van meerdere bv’s, het voeren van de order- en contractenadministratie en uitbetaling en facturatie naar diverse partijen. Ook de loonadministratie van uitzendkrachten behoort tot je takenpakket. Voorts behoren o.a. de volgende werkzaamheden bij jouw takenpakket:

- Verloning uitzendkrachten en betalingen/facturatie van zzp’ers - Debiteuren- en crediteurenbeheer
- Verzorgen van btw-aangiftes
- Loonbelasting en afdrachten

- Opstellen van jaarrekeningen en het doen van IB-aangiftes

- Communicatie met Belastingdienst en andere (overheids-)instellingen
Tevens beantwoord je telefonisch of per mail vragen van uitzendkrachten, zzp’ers en klanten.
Je draagt tot slot zorg voor dossiervorming en archivering en verricht andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

Wat vragen wij:

Je hebt een relevante, afgeronde boekhoudkundige opleiding (minimaal mbo-niveau 4). Je hebt aantoonbaar kennis van en ervaring met boekhoudkundige taken. Je bent behulpzaam, flexibel en geduldig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Vanzelfsprekend ben je gewend om met administratieve programma’s te werken, bent handig met Office- programma’s en kennis van Nocore en Multivers is een pré.

Wat bieden wij jou?

Een fijne werkplek in een klein team, bij een dynamisch bedrijf dat in ontwikkeling is. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 2.000,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het gaat om een parttimefunctie, voor 20 tot 24 uur per week. De uren en dagen zijn in overleg nader vast te stellen.


Heb je interesse in deze vacature?
Solliciteer door hieronder je gegevens in te vullen. Wij zorgen er voor dat je binnen 3 werkdagen een reactie van ons hebt. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoonnummer:
Motivatie:
CV uploaden: (.pdf)