Soul System Uitkomstbureau

Vacature

Gelderland

Begeleiders gedragsmoeilijke groepen

Regio: Gelderland
Opleidingsniveau: MBO

Voor diverse opdrachten in heel Nederland zijn wij op zoek naar jeugdzorgwerkers en ervaren begeleiders, met kennis van complexe problematiek. Het gaat om zowel besloten als open (jeugd)zorg en LVB- locaties, waar cliënten wonen met multiproblematiek. Vaak komen daar ernstige gedragsstoornissen bij en/of verslavingsproblematiek. Soms is er sprake van een maatregel of ander justitieel kader, soms is er sprake van vrijwillig begeleid wonen en werken.

Het gaat om werkzaamheden in verschillende regio's: of je nu woont in Enschede, Rotterdam, Apeldoorn of Arnhem/Nijmegen: wij hebben werk bij jou in de buurt. Ook langere opdrachten behoren tot de mogelijkheid: je kunt zo je expertise inzetten en laten zien wat jouw toegevoegde waarde bij een specifieke doelgroep is.

Wat bieden wij jou?

Je kunt werken wanneer het jou uitkomt: in overleg met ons kun je worden ingezet op vroege, late of nachtdiensten. Dit werk past ook prima naast een vaste baan bij een instelling, zo kun je gewoon je beschikbaarheid doorgeven aan ons zodat wij jou de diensten kunnen geven die het best passen. Wij bieden je een uitzendcontract, inschaling conform de instellings-cao waar je gaat werken, en je reiskosten worden vergoed. 

Wat verwachten we van je?

Je ben minimaal in het bezit van een relevant mbo-diploma niveau 4. Je hebt passie voor en affiniteit met cliënten met complexe zorgvragen, en je bent gewend om ongewenst gedrag om te buigen. Je hebt kennis van het werken binnen een gedwongen kader. Uiteraard verwachten we een professionele en flexibele werkhouding: je werkt immers op verschillende groepen en bij verschillende klanten van Soul System Uitkomstbureau. We vragen ook reis-bereidheid omdat we landelijk werken.


Heb je interesse in deze vacature?
Solliciteer door hieronder je gegevens in te vullen. Wij zorgen er voor dat je binnen 3 werkdagen een reactie van ons hebt. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoonnummer:
Motivatie:
CV uploaden: (.pdf)